Verzending gratis in België en Nederland vanaf €125

Verzending gratis in België en Nederland vanaf €125

Wat is een goeie bh na een borstoperatie

4 tips voor een goeie bh na je operatie

4 tips voor een goeie bh na je operatie

Aangepast

Kies voor een speciaal aangepaste bh.  Gewone sportbh’s zijn vaak goedkoper maar zijn niet aangepast naar wat jij nodig hebt na je operatie.  

Tijdens je behandeling zal je merken dat je huid gevoeliger wordt, je littekens pijn doen of je borstprothese niet goed op z’n plaats blijft.  Gun jezelf dus een aangepaste post-operatieve bh.

Ontwerp

Let er op dat je bh een sluiting vooraan heeft.  De eerste weken na de operatie zal je je armen niet zo goed naar boven kunnen bewegen waardoor een bh met een voorsluiting veel makkelijker aan te doen is.  Voor de verpleging is het ook gemakkelijker om via de opening vooraan de wonde te verzorgen. 

Een goeie bh heeft geen naden, die kunnen namelijk pijn veroorzaken aan je littekens/wonde en al zeker geen beugels.  

Speciale post-operatieve bh’s zijn ontworpen in samenwerking met artsen waardoor ze voldoen aan de zorg die jij nodig hebt.

Comfort

De ideale bh is een comfortabel model in een zachte, ademende stof die je gevoelige huid niet irriteert.  Bh’s in kunststof kunnen irriteren of beginnen zweten en zou ik niet echt aanraden.

Katoen is ideaal en geeft je zachtheid tijdens de eerste dagen /weken na de operatie, het laat de huid ademen én het is gemakkelijk te wassen.

Pink Care

Ik startte Pink Care uit eigen ervaring en bied een alternatief voor wat er momenteel op de markt is. Een collectie superzachte, katoenen post-operatieve bh’s.  

Ontworpen door een lotgenoot die precies weet waar jij nood aan hebt en in samenwerking met artsen om te voldoen aan de perfecte bh na je operatie.  

Contacteer me gerust mocht je vragen hebben!

Veel liefs,

Kim

Recent toegevoegd aan onze collectie

 • Plaatshouder
 • Zwarte prothesebikini

  Prothesebikini – Jeanne – zwart

   89,99 incl. 21% BTW
 • Mooi en aangepast prothesebadpak

  Prothesebadpak Charlotte – zwart

   89,99 incl. 21% BTW
 • Sportbh na borstamputatie

  Comfort sportbh Lison lichtgrijs

   61,00 incl. 21% BTW

Schrijf je in
op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting

Zo weet je als eerste wanneer de nieuwe collectie arriveert, lees je elke nieuwe tip die we geven en hoor je meteen wanneer je koopjes kan doen.

We gebruiken cookies om je surfgedrag te analyseren
en zo onze website voortdurend te verbeteren.