Verzending gratis in België en Nederland vanaf €125

Verzending gratis in België en Nederland vanaf €125

Retour

Het kan uiteraard gebeuren dat je niet tevreden bent met je bestelling.
In dit geval heb je 14 kalenderdagen de tijd om ons je artikel(s) terug te sturen vanaf de dag dat jij, of iemand die door jou aangewezen werd voor ontvangst die niet de vervoerder is, het artikel in bezit kreeg. Je bent op tijd als de goederen teruggestuurt worden voordat de termijn van 14 kalenderdagen is verstreken.

In dit geval stuur je me een e-mail (kim@pinkcare.be) en dan bezorg ik jou de nodige info om het pakket aan mij terug te sturen. Teruggestuurde artikel(s) mogen enkel opgestuurd worden naar Pink Care, Tulpenlaan 31, 2550 Kontich, België. De verzending van je terug te sturen artikel(s) gebeurt onder de verantwoordelijkheid van de Klant.

Wanneer je kiest voor een tegoedbon kan je de goederen retour sturen op kosten van Pink Care. Een tegoedbon wordt opgemaakt voor het volledige bedrag van je aankoop + vervoerskost.  Wanneer je meerdere stuks aankocht en je wenst maar 1 artikel retour te sturen kan je nog steeds kiezen voor een tegoedbon voor het bedrag van je aankoop maar wordt de vervoerskost niet meegeteld voor de tegoedbon. 

Wanneer je kiest voor terugbetaling, zijn de retourkosten voor eigen rekening en betaalt Pink Care jou terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij uitdrukkelijk anders overeengekomen. In ieder geval zal voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

De artikel(s) moeten worden teruggestuurd in hun oorspronkelijke staat en verpakking. Slips mogen enkel gepast worden over je eigen slip. Als het teruggestuurde product op een of andere manier in waarde verminderd is, behoudt Pink Care zich het recht voor om jou aansprakelijk te stellen en schadevergoeding te eisen voor elke waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen door jou dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Alle teruggestuurde artikelen worden aandachtig onderzocht. Het uitgangspunt hierbij is dat je het artikel slechts mag inspecteren zoals je dat in een winkel zou mogen doen. Teruggestuurde artikelen mogen gepast worden, maar mogen niet gebruikt zijn. Slips mogen gepast worden over je eigen slip. Wanneer een artikel een waardevermindering is ondergaan door het gebruik van jou dan zal dit ten in rekening worden gebracht.

Indien je de overeenkomst herroept, zal Pink Care alle tot op dat moment van jou ontvangen betalingen voor het teruggestuurde artikel, inclusief de betaalde standaard leveringskosten (enkel in geval van bestelling en retour van één enkel artikel), terugbetalen binnen maximum 14 kalenderdagen nadat Pink Care op de hoogte is gesteld van de beslissing van jou om de overeenkomst te herroepen. Bij verkoopovereenkomsten kan Pink Care wachten met de terugbetaling totdat hij alle goederen heeft teruggekregen, of totdat jij hebt aangetoond dat de goederen teruggezonden werden, naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Eventuele extra kosten ten gevolge van jou keuze voor een andere wijze van levering dan de door Pink Care geboden goedkoopste standaard levering worden niet terugbetaald.

Schrijf je in
op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting

Zo weet je als eerste wanneer de nieuwe collectie arriveert, lees je elke nieuwe tip die we geven en hoor je meteen wanneer je koopjes kan doen.

We gebruiken cookies om je surfgedrag te analyseren
en zo onze website voortdurend te verbeteren.