Verzending gratis in België en Nederland vanaf €125

Verzending gratis in België en Nederland vanaf €125

Welke bh moet ik kiezen?

Welke bh moet ik kiezen?

Na een borstoperatie kan het moeilijk zijn om een mooi, passende bh te vinden. Pijnlijke littekens, een gevoelige huid, een boezem die niet symmetrisch is.

Ik help je graag zodat je de juiste lingerie kiest op elk moment van je behandeling én daarna.

Wanneer je een borstamputatie of borstsparende operatie moet ondergaan kies je best voor een sportbh. Kies voor een zachte bh die geen naden of beugels heeft. Hierdoor geeft hij jou het nodige comfort, zonder pijn te veroorzaken aan je littekens. De brede schouderbandjes zorgen voor een goede drukverdeling en minder knelling waardoor de kans op lymfoedeem verkleint. Na de operatie zullen de bewegingen van je arm beperkt zijn, daarom is het noodzakelijk dat de sluiting van je bh vooraan is.  Dit vergemakkelijkt ook de verzorging na je borstoperatie.

Voorstel Pink Care: Comfort sportbh Lison in verschillende kleuren
Deze Lison bh beantwoordt alle vereisten.  Bovendien kan je hem verder dragen tijdens de chemo- en of radiotherapie en zelfs na je behandelingen want hij oogt niet medisch.  Toch werd hij speciaal ontworpen en uitgebreid getest door vrouwen met borstkanker.  Hij is super zacht voor je huid die tijdens deze behandeling erg kwetsbaar en gevoelig wordt. Biokatoen zorgt er ook voor dat je huid kan ademen wat het herstel van je huid verbetert.  Deze sportbh heeft aan beide kanten een zakje voor je eventuele (tijdelijke) borstprothese.

Wanneer je kiest voor een borstreconstructie, borstvergroting of -verkleining is het belangrijk om een bh te kiezen met de nodige compressie. Deze druk zorgt er niet alleen voor dat jouw nieuwe borsten op hun plaats blijven maar zorgt ook voor een betere genezing van de wonde en het litteken. Meestal moet je deze compressiebh gedurende 4-8 weken (afhankelijk van het advies van de chirurg) dragen, 24/24 uur, dus ook om te slapen.  Je begrijp dus dat het super belangrijk is dat deze ook comfortabel is.
Ook na de borstreconstructie is het goed om een sluiting vooraan te hebben zodat dit het aantrekken vergemakkelijkt als je beperkt bent in je beweging en eveneens de verzorging eenvoudiger maakt.

Voorstel Pink Care: Medicoton in verschillende kleuren (kaki, zwart, wit): De meest comfortabele compressiebh op de markt.  Anders dan alle andere compressiebh’s heeft deze een extra laagje biokatoen aan in de binnenkant.  De buitenkant zorgt nog steeds voor de compressie die jij nodig hebt maar de binnenkant zorgt er voor dat jij deze bh wel met gemak dag en nacht kan dragen.

Kies je (voorlopig) om geen reconstructie te laten uitvoeren dan kan je, wanneer de wonde genezen is, kiezen voor een mooie beugelloze prothesebh. Deze bh is voorzien van hoesjes om je prothese of shaper in te schuiven. Wanneer je zichtbare littekens hebt, is het fijn om te kiezen voor een bh die wat hoger komt om zo de littekens te verbergen.  Deze bh’s zijn natuurlijk ook geschikt voor vrouwen die (geen) beugelbh meer kunnen verdragen.

Voorstel Pink Care: Marguerite, Capucine, Amanda of Céline

Ik begrijp dat er op dit moment heel veel op je afkomt. Daarom mag je me zeker een e-mail sturen, bellen of na afspraak langskomen als je nog vragen hebt.

Veel liefs,
Kim

Recent toegevoegd aan onze collectie

 • Plaatshouder
 • Zwarte prothesebikini

  Prothesebikini – Jeanne – zwart

   89,99 incl. 21% BTW
 • Mooi en aangepast prothesebadpak

  Prothesebadpak Charlotte – zwart

   89,99 incl. 21% BTW
 • Sportbh na borstamputatie

  Comfort sportbh Lison lichtgrijs

   61,00 incl. 21% BTW

Schrijf je in
op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting

Zo weet je als eerste wanneer de nieuwe collectie arriveert, lees je elke nieuwe tip die we geven en hoor je meteen wanneer je koopjes kan doen.

We gebruiken cookies om je surfgedrag te analyseren
en zo onze website voortdurend te verbeteren.